Nat Lee, Project Leader at Apt, said:  “The Apt team worked tirelessly to add significant value to the scheme for our client and exceeded the expectations and vision for a striking and adaptable building in this prime location. Adapting a previously consented design is never simple, but this has been successfully achieved through our sensitive analytical approach and our vision to really explore the opportunities and constraints presented. We have delivered a greater number of student accommodation beds within a simplified building envelope. The rationalisation of access and provision of facilities which prompt users to consider their carbon footprint also contribute to making this scheme a huge success which we hope will bring joy to its occupants and visitors for many years to come”

You can find out more about the project here.